Contact

Contact

Dit formulier vraagt u om uw naam en emailadres zodat wij uw vraag kunnen beantwoorden. Deze gegevens worden niet in een database bewaard. Ze komen als email bij ons binnen en worden na beantwoorden van uw vraag vernietigd. Door het formulier te verzenden geeft u ons toestemming uw naam en emailadres te gebruiken voor het beantwoorden van uw vraag.

Adressen

Eva Broomans:  Biltstraat 190, 3572 BR Utrecht. Hier zijn meerdere praktijken gevestigd. Wij bevinden ons op de tweede verdieping.

Maud Lazaroms en Peter Leusink: Mauritsstraat 100, 3583 HW Utrecht. Hier zijn meerdere praktijken gevestigd. Wij bevinden ons op de 1e en 2e verdieping. U kunt aanbellen bij “In Therapie” (bovenste bel). Bij binnenkomst in de hal gaat u links de deur door en de trap op. Op de 2e verdieping bevindt zich de wachtruimte.

Buiten openingstijden van de praktijk kunt u in geval van nood contact opnemen met de huisarts (binnen kantoortijden), crisisdienst (030- 2308850) of huisartsenpost (buiten kantoortijden). Zie hiervoor www.primair-hap.nl of 088-1309670 (huisartsenpost Utrecht).